Välfungerande ventilation i Stockholm

Vacker ventilation i Stockholm.

Det finns ingenting i Stockholm jag avskyr så mycket som att kliva in i ett rum med dålig ventilation. Och det hela blev tio gånger värre när jag kliver in i min dotters förskola och möts av denna unkna lukt. Den var inte bara torr med låga syrenivåer, utan det luktade som en död bäver låg i skolans ventilation. Jag tycker inte att det är Ok någonstans att utsätta min underbara dotter för det i skolnivå i Stockholm. Vi bor ju liksom inte på artonhundratalet i Stockholm, Sveriges största industristad utan vi bor ju på tvåtusen tjugo talet!

Mer än en debatt i Stockholm

Jag kan j säga såhär, jag ut i krig mot skolledningen för att läsa problemet med deras ventilation. Och till slut så vann jag alla striderna mot skolledningen i Stockholm. Och gud vad underbar segerns sötma är! Gud vad jag älskar doften av Napalm på morgonen. I denna filmreferens avser inte napalm-liknelsen doften av den döda skunken utan rädslan som hade satt sina spår i ledningen. När det gäller min dotter så blir jag en haj som känner blodad tand.

Napalm i deras ventilation i Stockholm

Skolledningen hade pressat upp mig i ett hörn med sitt apache-team av jurister. Det fanns ju bara ett alternativ kvar, och det var att gå in i ett fullblodigt Viet Cong-tillstånd och sikta på kronjuvelerna under bältet. Med det sagt så var det enda återstående alternativet att besvara med samma mynt.

Så jag åkte ut längs vägarna mot Nyköping med ett släp. Den som är bilälskare vet att motorvägen där normalt att har en hel ensemble av döda grävlingar.

Efter 4 timmars arbete efter jobbet hade jag samlat upp 32 döda grävlingar. Nu var det dags att låta dem slinka in i varje ventilation tillhörande medlemmar av skolledningen, deras jurister och lärarna som var på skolledningens sida. 6 av 8 av dessa lärare i Stockholm stannade hemma istället för att gå till jobbet.

Tydligen hade dem fått någonting som kallas Coronaviruset men det är ja inte hundra på om det ens existerar. Sen tycker jag inte att det är att ge Corona rättvisan som ölen förtjänar.

Det hela slutade med att skolledningen gick med på att byta ventilation i samtliga skolor för barnens skull. Så nu har barnen en ren ventilation i Stockholm! Vunnen kamp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *