Tavlor på värmepump i Stockholm

en värmepump i Stockholm

Jag blev så paff häromdagen när jag såg att någon hade målat ett konstverk på vår värmepump i Stockholm. Jag bor i en bostadsrättsförening i Stockholm city på 200 lägenheter med en gemensam värmepump med angränsande fastighet. Så det är inte så sjukt som det egentligen låter. Det är konstverket på vår värmepump var livs levande och var det vackraste jag utan tvekan någonsin sett i Stockholm. Men i Thailand så hade jag sett ett målat porträtt på torktumlare vilket jag genuint måste säga varit vackrare. Hade du sett värmepumpen i Stockholm så hade du också blivit fullständigt förälskad i den.

Företaget som installerade värmepump i Stockholm

Denna otroliga värmepump i Stockholm installerades av en väldigt erfaren rörmokare. De har sedan deras intåg på marknaden varit branschledande. Det var jag som tog kontakten med dem efter att jag hade sett hur dem hade gjort otroliga arbeten hos nära vänner till mig. Vi blev lika nöjda i vår bostadsrättsförening som mina vänner blev. Vid det här laget har jag lämnat goda ord om företaget till 4 nya kunder som företaget har bett ringa till mig för referens. Jag har aldrig varit med om en firma som har lämnat sådana goda jobb som denna efter varandra. De måste ha någon magisk recept på värmepump i Stockholm för någonting gör de helt otroligt rätt.

Anställer företaget i dagsläget personal?

Det är inte upp till mig att besvara den frågan över huvud taget då jag saknar mandat. Jag varken äger eller har ägt, eller arbetar på företaget. Jag är enbart en kund som beskriver deras otroliga känsla för att installera värmepumpen i Stockholm. För att ta vidare dessa frågor om anställning och liknande rekommenderar jag att du tar upp diskussionen med företaget i fråga. De kan besvara den frågan bäst själva och ge sig ett ärligt svar.

Jag rekommenderar dig att kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *