Gnistrande ren trappstädning i Nacka

En trappstädning i Nacka

I Nacka finns det en hel del större kontorsfastigheter och bostadsrättsföreningar som alla behöver kontinuerlig trappstädning. Dessa fastigheter har blivit väldigt heta kunder att arbeta med för varje städfirma att arbeta med. Mellan Nacka och Sickla byggs även ett nytt bostadsområde fram med nya skyskrapor. Den delen av Stockholm kommer att vara väldigt het att arbeta i som städfirma när det har byggts klar. Dessa fastigheter är höga och det betyder stora trapphus med många våningar. Dessa trapphus kommer att kräva trappstädning i Nacka vilket kommer att leda till att det kommer att bli ett nästintill öppet krig för att komma åt dem.

Timpris för trappstädning i Nacka

När det kommer till kostnader i Nacka för trappstädning är det ofta timpris eller avtal som det pratas om. De har båda sina fördelar och nackdelar, men denna städfirma arbetar med kontinuerliga avtal när det gäller trapphus. Det är för att de vet att trapphus blir smutsiga snabb och att en städning är oväsentliga, både för kunden som får ett smutsigt trapphus inom några dagar, och städfirman med tunna marginaler. Hade de inte arbetat med avtal hade de fåt jaga kunder konstant vilket tar väldigt mycket tid från städandet i dig. Den tiden ska man istället lägga på att hålla kunder nöjda så att de blir återkommande.

Städa trappor på egen hand?

Att städa trapporna på egen hand är ingenting som rekommenderas att göra. Trappstädning är en konst som tar tid att bemästra, och om du inte har bemästrat den så riskerar du att förstöra golvet. Det är därför som alla professionella städare rekommenderar att du ska anlita en professionell städfirma som kan sköta arbetet istället. Då slipper du riskera att förstöra trapphuset samt att du får tid att lägga på annat viktigt i livet.

För all typ av städning riskerar jag denna städfirma, de lämnar alltid en kostnadsfri offert på sina platsbesök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *