Tips inför rivning i Stockholm

Om du planerar att riva en byggnad i Stockholm är det vissa förberedelser du behöver göra inför rivningen. Byggnader håller inte för alltid och ibland ändras planer och byggnader behövas rivas för att göra plats för nya byggnader. Nu för tiden utförs rivningen med enorma säkerhetsåtgärder och det krävs dessutom rivningslov för att få genomföra en rivning. Med det sagt är det inte bara att gå ut och riva, det är bäst att hjälp av en entreprenör som arbetar med rivning.

Anlita entreprenör för rivning Stockholm

Att anlita en professionell entreprenör för att utföra Branschledande rivning stockholm är ett smart val när du behöver riva en byggnad. Rivning är komplicerat och behöver utföras säkert och smart. Därför är det säkrast att ta hjälp av rivningsexperter som vet hur rivningen ska utföras på bästa möjliga sätt. Om du vill vara bekväm och slippa göra något kan du överlåta hela rivningsprojektet till en entreprenör. Det går även bra att utföra vissa moment av din rivning i Stockholm på egen hand om du känner dig manad. I sådana fall bör det ske i samråd med rivningsfirman så de vet vad du kommer göra och vilka moment som de ska utföra. Om du vill pressa ner kostnaden för att anlita en rivningsfirma i Stockholm kan du ta in flera offerter. På det sättet kan du säkerställa att du betala ett marknadsmässigt pris.

Ansök om rivningslov

I de allra flesta större rivningsprojekt behöver du ansöka och få beviljat rivningslov. Anledningen till detta krav är för att din rivning måste stämma överens med Stockholms kommuns planer för ditt område. Om byggnaden som ska rivas är skyddad på något sätt, exempelvis en k-märkning, kan du behöva betala för ditt rivningslov. Kolla upp vad som gäller för din rivning i god tid innan rivningen startar så du kan vara säker på att allt går lagligt till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *