Rottenmind tattoo studio

Rottenmind tatto består av en engelsk tatuerare som befinner sig i Stockholm. Tatueraren är känd för att vara noggrann och lägger stort fokus på detaljerna i en tatuering. Rottenmind tattoo är en studio som använder sig utav nya tekniker och smalare nålar för att få till detaljerna i tatueringen.

Tatuera dig hos rottenmind tattoo

Är du intresserad av att tatuera dig är det viktigt att du går till en duktig och erfaren tatuerare. En tatuering är till för att finnas på kroppen för resten av livet. Det är därför väldigt viktigt att du är hundra procent nöjd med din tatuering. Ett sätt att veta om en tatuerare passar just dig är att kolla upp tidigare arbeten från konstnären. På så vis får du en tydlig bild av hur konstnärens stil och uttryck ter sig, och om det passar din personliga stil.

Via Originell rottenmind tattoo kan du känna dig trygg med att du får en tatuering som motsvarar dina förväntningar. Tatueraren har flera års erfarenhet inom branschen och har en bred portfolio. Inspirationen för hans tatueringar kommer från världen över och passionen har funnits sen barndomen.

Önskar du boka in en tid hos rottenmind tattoo vill han att du bifogar referensbilder på motivet du vill ha. Förklara hur du tänker kring tatueringen och bifoga en bild på kroppsdelen där tatueringen ska sitta. Genom dessa bilder kan han sedan rita upp en tatueringen som är anpassad utefter dig.

Observera att han pratar engelska.

Japansk-inspirerad stil på tatuering

Rottenmind tattoo tar mycket inspiration från den japanska stilen. Japansk stil anpassar sig efter individens kropp och lägger stor vikt på detaljrika symboler. En tatuering i japansk stil kommer därmed vara väl anpassad utefter din kropp och vara rik på detaljer. Rottenmind tattoo älskar speciellt att arbeta med mandalas, blommor och djurporträtt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *