Relining – Guds gåva till människan

I denna BRF pågår en relining.

När jag började arbeta som rörmokare hade jag aldrig hört talas om relining över huvud taget. Jag hade mitt liv och tryckte att alla arbeten som rörmokare var otroligt tråkigt. Men en dag berättade en nära vän till mig om ett företag som utförde något helt nytt – relining. På den tiden fanns det inget annat företag över huvud taget som utförde relining. Alla andra företag som arbetade med stammar på den tiden jobbade specifikt med stambyten. Och stambyten i sig är det väl inget fel på i sig om du frågar mig. Men det är stora projekt som tar alldeles för stor plats i folks liv i mina ögon. Så det var därför jag såg så mycket fram emot att börja arbeta med relining när chansen gavs. Det var ju nämligen så att min vän rekommenderade mig till firman och jag fick anställning direkt. Och det visade sig vara ett guld-drag.

Relining var något helt nytt

Relining vart verkligen något helt nytt för mig och det öppnade upp en helt ny värld. Att faktiskt ha det roligt på jobbet och njuta varje vardag! Kunderna tyckte också om det då de nu kunde bo kvar i sina lägenheter medan det snabba arbetet utfördes. Så det var absolut inget snack om att det skulle vara något i stil med ett stambyte. Och när jag väl började tycka om mitt liv började roliga saker ske efter varandra.

Företag som renoverar stammar

Detta företag finns inte kvar idag men det finns ett annat företag som också är helt otroliga inom relining. Och det är denna firma som heter Pipecoating. De har sedan branschstart lett företagets utveckling och är i mina ögon marknadens bästa företag inom flera områden. Det ena är att de erbjuder marknadens vassaste service samtidigt som de har en otrolig känsla för sitt hantverk.

I och med att de konstant har mycket arbeten i sina kalendrar så sätter det krav att du ligger på dem. Jag rekommenderar dig därför att kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *