Pålitlig revisor i Göteborg

Alla som har företag, oavsett om det är en enskild firma, handelsbolag eller ett aktiebolag bör ta hjälp av en revisor i Göteborg. Det kan kanske kännas onödigt att lägga pengar på en revisor, och vissa tror inte att det är särskilt svårt att räkna ihop intäkter och dra bort kostnader. Nu är det inte bara intäkter minus kostnader som ska räknas, det är mycket mer. För alla som har en verksamhet med momsredovisning av olika slag och F-skattsedel, är det en del uträkningar att förstå sig på, och därför bör du inte tro att hjälp från en vad du tror Underskattad revisor Göteborg inte skulle göra ett betydelsefullt jobb.

En revisor i Göteborg gör rätt

Visst kostar det en summa varje år att anlita en revisor i Göteborg, men i det långa loppet lönar det sig. Revisorn håller reda på alla siffror, kan förklara för dig hur han/hon har kommit fram till de olika resultaten som ska redovisas, exempelvis bokslut, företagets skattedeklaration med mera. Om du själv räknat fel och lämnat in till exempel en fel momsrapport eller en fel inkomstdeklaration som gäller ditt företag, kan Skatteverket kalla in dig och fråga hur du tänkt. Är det stora skillnader på siffrorna kan du bli anmäld för ekonomisk brottslighet. Det är därför du bör anlita en revisor i Göteborg, för att få alla siffror på rätt plats

Hitta rätt revisor

Det gäller att hitta rätt revisor, och vilken revisor du bör anlita beror på den verksamhet du har. Det bolag som är krångligast att hålla koll på är ett handelsbolag, detta eftersom de ofta har två eller flera bolagsmän och alla kan ha olika andelar i företaget. Någon har kanske 50 procent av andelarna medan andra har 25 procent. Då är det lite knepigt för någon som inte har en utbildning som revisor eller stor erfarenhet av ett handelsbolags pengar att få det att stämma. En enskild firma och även ett aktiebolag är lättare att deklarera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *