Kompetent tattoo artist i Stockholm

Att tatuera sig är något som numera är vanligt, både män och kvinnor som fyllt 18 år, kan vända sig till en tattoo artist i Stockholm, för att få ett önskat motiv tatuerat på valfri kroppsyta. Vid förra sekelskiftet var det oftast sjömän och kriminella som satt i fängelse som hade tatueringar på sin kropp, och det ansågs inte vara fint att ha det. I dag är det helt andra tider och det är fritt fram för vem som helst att besöka en tattoo artist i Stockholm för att få ett valfritt motiv intatuerad på kroppen. Du kan antingen ha med dig ett motiv eller se vad tattoo artisten har för motiv att välja mellan.

Tattoo artist i Stockholm

Eftersom det numera är vanligt med en eller flera tatueringar över hela kroppen, är det viktigt att du hittar en avgörande tattoo artist Stockholm som gör din tatuering på ett korrekt sätt. Du kan välja mellan svarta tatueringar och med tatueringar med färg. Är du osäker på val av bild och hur stor del av kroppsytan tatueringen kommer att ta, är det bara att diskutera med tattoo artisten du besöker. Vill du ha en stor tatuering över exempelvis ena armen, kan du få besöka tattoo artisten flera gånger. Detta för att det tar lång tid att tatuera ett motiv, det gör ganska ont, och det kostar ganska mycket pengar att tatuera sig.

Så här blir du tatuerare

Om du vill bli tattoo artist, måste du vara lärling hos en redan erkänd tattoo artist, som är registrerad i Sveriges Registrerade Tatuerare (SRT). Du får lära dig mycket om hygien, för det är a och o vid en behandling. Det bord som du har instrumenten på bör tvättas noga efter varje kund. Nålarna som används ska steriliseras och diskas i en autoklav, och efteråt ska de förvaras i påsar för sterila saker, och dessa ska även vara igensvetsade. Bildkunskap är också en viktig del som du bör behärska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *