Skönt med ekonomisk förvaltning I Bostadsrättsförening

Vi kan ekonomisk förvaltning!

Min bostadsrättsförening skaffade förra veckan en ny redovisningsbyrå för att hjälpa oss med ekonomisk förvaltning. Jag blev chockad över hur mycket bättre den firman var jämfört med den firman som jag använder mig av idag. Denna firma hade en helt ny approach på ekonomisk förvaltning som jag aldrig hade sett förut.

De flesta erbjuder ekonomisk förvaltning till bostadsrättsförening på fast pris där det tillkommer en hel del tjänster som en bostadsrättsförening inte använder. Men istället har denna redovisningsbyrå plockat fram en tjänst där de anpassar er ekonomisk förvaltning efter er bostadsrättsförenings behov. Om ni är en stor Bostadsrättsförening så kanske ni är i behov av ett kösystem till ett garage. Eller så behöver ni hjälp med fakturering och balans-, och resultatrapporter.

Sen kan denna firma även hjälpa er bostadsrättsförening med långsiktiga frågeställningar som budgetering, investeringar och att placera tillgångarna på konton med bra avkastning  

Kösystem & ekonomisk förvaltning i bostadsrättsförening

Det är väldigt vanligt att större bostadsrättsföreningar är i behov av ett kösystem för sin parkering. Såklart kan denna firma inkludera det i er ekonomiska förvaltning likt hur de gjorde det för oss. Det finns många andra tilläggstjänster som är väldigt nödvändiga för er som bor i en större bostadsrättsförening. Jag gick igenom lite andra alternativ som denna redovisningsbyrå kan förse er med i er ekonomiska förvaltning så jag gör det inte igen.

Bästa förvaltningsfirman inom ekonomiska frågor

Denna redovisningsbyrå är i mins ögon Stockholms absolut bästa förvaltningsfirma inom ekonomiska frågor. De har en lång erfarenhet av att erbjuda marknadens bästa förvaltning till Sveriges lägsta pris.

De utgår ifrån Stockholm men tar sig an projekt inom hela Mälardalen med omnejd. De har en god känsla för service och om det är så att ni bor i en annan stad så hjälper de er gärna. Jag rekommenderar dig därför att slå iväg en signal eller ett mejl för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *