Efterfrågad mäklare i Nacka

I Nacka finns det mängder av bostäder, både gamla och nya, och behovet av mäklare är kontinuerligt och stort. Alltid är det något som ska säljas eller köpas. En bra mäklare känner sitt Nacka och sin kundkrets och kan därför vara en mycket viktig medspelare när du ska sälja ditt boende. Det är ju mycket mer än bara bostaden det handlar om när spekulanter börjar fundera på just din lägenhet. Finns det parkeringsplatser i närheten? Finns det förskola och skola? Och hur ser det ut med de allmänna kommunikationerna? Restauranger? Friluftsområden? Allt det här är sådant en mäklare ska känna till och kunna berätta om för personer som vill flytta till Nacka.

Erfaren mäklare i Nacka

Genom att välja en mäklare som har lång erfarenhet ökar chansen att du snabbt hittar en köpare till din lägenhet. Det är vanligt att Svensk mäklare nacka samlar på sig kunder och vet vilka som kanske varit på tidigare visningar eller som någon gång nämnt att de funderar på att flytta om något år. Genom sådan detaljkunskap kan en bra mäklare snabbt vaska fram rätt kunder till varje enskilt objekt i Nacka.

Villkor och rutiner

Olika mäklare har lite olika upplägg och rutiner. Någon har fast arvode en annan tar provision. Det här kommer ni överens om redan vid första mötet. Sedan är det vanligt att man får hjälp med fotografering av bostaden och även visning när det blir dags för det. Du bör inte själv vara med på visningen eftersom den ska vara neutral utan personlig påverkan. Även lägenheten bör vara neutral så mycket det går och personliga tillhörigheter bör vara undanplockade. En del mäklare i Täby erbjuder hjälp med styling av lägenheten inför visning om man själv tycker det är svårt att avgöra vad som ska vara kvar och vad som ska tas bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *